Warning: mysql_get_server_info(): Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /home/u/u9428765/www/wp-content/plugins/gigs-calendar/gigs-calendar.php on line 872

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/u/u9428765/www/wp-content/plugins/gigs-calendar/gigs-calendar.php on line 872
SIM3 kurs i San Francisco, USA hos runelyd.no

SIM3 kurs i San Francisco, USA

22. mai 2007

For en måned siden dro jeg og min kollega i Trondheim Lyd, Arnstein Fossvik, til Berkeley, CA rett utenfor San Francisco for å overvære et SIM3/systemdesign-kurs i regi av Meyer Sound. Som de fleste vet er Trondheim Lyd eksklusiv bruker av Meyer Sound høyttalere, og har stor tro på deres filosofi.

SIM3 – Source Independent Measurment

SIM3 skjermbilde

SIM3 er et akustisk audioanalysesystem, produsert av Meyer Sound, levert i en komplett pakke med både software og hardware.

Fordelene med SIM3 over andre lignende programmer som Smaart og WinMLS er mange, men den viktigste er kanskje at SIM3 gjør tre transferfunksjoner på en gang. Dermed kan du overvåke både prosessor og rom simultant. For mere informasjon, kikk rundt på deres hjemmesider.

Bob McCarthy

Bob McCarthy

Kursholder var Bob McCarthy, designer av alle SIM-maskinene, forfatter av Meyer Sound Design Reference («blåpermen») og en nylig utgitt bok: Sound Systems: Design and Optimization. En bok som burde være pensum for alle som vil være seriøs i deres systemdesign.

Med hans detaljkunnskap og engasjement rundt temaet, var det duket for mye informasjon på kort tid. Kurset varte i fire hele dager, inkludert en full omvisning i Meyer sine fabrikklokaler.

Kursbevis

Kursbevis

Som bevis på gjenomført kurs fikk vi også et kursbevis signert av John Meyer himself.

0 kommentarer:

Muligheten for å kommentere er stengt

runelyd.no er designet av Stine Merethe Mysen og Rune Røsten, drevet av WordPress og hostet av domenepartner. Alt innhold er beskyttet av norsk åndsverklov.